PSV zag af van gratis ManU-spits

Manchester United legde een maand geleden ruim acht miljoen euro op tafel voor de Portugese aanvaller Bebe, maar enkele maanden daarvoor had hij gratis naar PSV gekund. Dat beweert althans Goncalo Reis, de voormalig zaakwaarnemer van de 20-jarige Portugese jeugdinternational, tegen BBC Sports.

“Ik bood hem in mei aan bij PSV”, zegt Reis. “Maar ze hadden geen interesse, omdat ze hem niet kenden.” Niet veel later tekende de aanvaller bij Vitoria Guimaraes, maar nog geen vijf weken daarna kocht Manchester United dat contract alweer af. Dit deed de Engelse club na een tip van Carlos Queiroz, de bondscoach van Portugal. Queiroz was in het verleden jarenlang assistent-coach bij Manchester United.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *