Liverpool verliest van Engelse vierdeklasser

Liverpool heeft zichzelf woensdagavond flink voor schut gezet in de League Cup. The Reds, met Ryan Babel in de basis en Dirk Kuyt in de lappenmand, verloren in de derde ronde van het Engelse bekertoernooi voor eigen publiek na strafschoppen van Northampton Town FC, dat in de vierde divisie actief is.

Na tien minuten leek er geen vuiltje aan de lucht voor Liverpool. Milan Jovanovic had de ploeg van manager Roy Hodgson één minuut daarvoor aan de leiding gebracht. Billy McKay sleepte in de tweede helft echter een verlenging uit het vuur voor de bezoekers. Daarin leek Michael Jacobs Northampton de winst te bezorgen, maar drie minuten voor het einde voorkwam David N`Gog een blamage van Liverpool (2-2).

Die blamage kwam even later vanaf meter alsnog tot stand. Northampton nam de strafschoppen beter. Missers van N’Gog en Nathan Eccleston leidden tot een 4-2 nederlaag van Liverpool in de penaltyreeks.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *