Jol: ‘Lindgren beter dan De Zeeuw’

Martin Jol koos zaterdagavond in het duel tussen FC Twente en Ajax voor Rasmus Lindgren op het middenveld en dus niet voor Demy de Zeeuw. De oud-speler van onder meer AZ lijkt zijn basisplaats definitief kwijt, tegen Feyenoord kreeg de 27-voudig international ook geen basisplaats. De Zeeuw is kritisch op zichzelf en geeft toe op dit moment niet in de beste vorm te verkeren.

“Misschien kreeg ik rust. Het is duidelijk dat ik na het WK nog niet mijn normale niveau heb gehaald. Ik ben inmiddels vrij van alle kleine pijntjes en weet zeker dat het snel weer beter zal gaan”, vertelt de Ajacied aan de Telegraaf. Aanstaande dinsdag wacht alweer de volgende wedstrijd voor de Amsterdammers. De topclub neemt het dan in eigen huis op tegen AC Milan voor de Champions League.

Het lijkt erop dat De Zeeuw ook tijdens die wedstrijd genoegen moet nemen met een plaats op de bank. “Dat zie ik dan wel weer. Ik bekijk het per wedstrijd”, aldus Jol. “Op dit moment geef ik de voorkeur aan Lindgren, omdat ik hem beter vind dan De Zeeuw. Maar De Zeeuw is voor ons heel belangrijk, maar geen 100% op dit moment”, legt de oefenmeester zijn keuze uit.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *