Janssen: “Wij gaan niet van Ajax verliezen”

FC Twente speelde zondag tegen Heracles Almelo voor alweer de derde keer dit seizoen met 0-0 gelijk. In Enschede raakt men echter niet in paniek, ook niet met de thuiswedstrijd tegen Ajax in het vooruitzicht.

De Tukkers slaagden er in de derby niet in om tien Heraclieden te verschalken. Theo Janssen blijft desondanks nuchter: “We moeten niet te dramatisch doen, want we hebben nog steeds niet verloren”, zegt hij in De Telegraaf.

FC Twente maakte in de eerste wedstrijden negen treffers en de achterstand op koploper Ajax bedraagt al zes punten. “Het is duidelijk, dat we meer kansen nodig hebben dan vorig jaar, maar we creëren ook meer dan vorig jaar”, zo kaatst Janssen. “Ik voel geen extra druk voor de wedstrijd tegen Ajax. Dat is een thuiswedstrijd tegen een ploeg die ook zelf wil voetballen. Ik weet zeker dat we tegen Ajax een klasse beter spelen en dat we die wedstrijd niet gaan verliezen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *