Feyenoord ‘versterkt’ zich met splinternieuwe bus

Feyenoord heeft sinds donderdagmiddag de beschikking over een hypermoderne bus. Mario Been onderkent het belang van een mooi vervoersmiddel.

Been kreeg na afloop van de middagtraining de sleutels van de nieuwe bus overhandigd. Op de bus staat onder meer de slogan ‘niets is sterker dan dat ene woord’ en een groot Feyenoord-logo, zo staat vermeld op het digitale thuis van de Rotterdammers. Been, die persoonlijk betrokken was bij de totstandkoming van het ontwerp, is zeer tevreden.

“Onze bus moet uitstralen dat wij een topclub zijn”, zegt de trainer. “Deze bus heeft die uitstraling zeker. Met de sponsoren en Het Legioen op de achterzijde stralen we ook uit dat we met zijn allen één Feyenoord zijn. Het gaat te ver om te zeggen dat we nu bij uitwedstrijden al voor de aftrap met 1-0 voor staan, maar er komt wel wat binnen als wij met deze bus ergens op bezoek gaan.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *