Fans van Ajax klagen over dure kaartjes

Supporters van Ajax klagen over de prijzen die ze voor de drie thuiswedstrijden van hun favoriete club in de Champions League moeten betalen. Ze beweren dat de tickets voor de wedstrijden in de ArenA tegen Real Madrid, AC Milan en Auxerre voor veel supporters niet te betalen zijn.

Een woordvoerder van Ajax bevestigde dinsdag dat tientallen supporters per telefoon en per mail hun ongenoegen hebben geuit over de prijzen. “We vinden het vervelend dat er commotie ontstaat terwijl we allemaal blij zijn met het behalen van de Champions League. Natuurlijk zijn de komende wedstrijden iets duurder dan de kwalificatiewedstrijden tegen PAOK en Dinamo Kiev, dat werkt altijd zo bij toernooien.”

“We hebben een prachtige poule met absolute topclubs als tegenstander. Het is veel geld, maar we hebben de prijzen vergeleken met andere clubs, bijvoorbeeld de tegenstanders in onze poule en met FC Twente, dat ook in de Champions League uitkomt. Een Ajax-supporter betaalt voor sommige vakken nog geen 35 euro per wedstrijd. We proberen met name onze waardering te uiten naar onze trouwe seizoenkaarthouders, ook dit jaar weer ruim 42.000. Los van het feit dat ze hun eigen plek kunnen kopen, bieden we ze 15 procent korting aan”, aldus de zegsman van de club.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *