Boze Feyenoord-supporters belagen Maasgebouw

De bekeruitschakeling leidde woensdagavond tot tumult bij Feyenoord. Diverse fanatieke supporters uitten hun onvrede. Mario Been riep op tot kalmte.

Tientallen boze fans belaagden het Maasgebouw van De Kuip en verwensten het bestuur. De situatie liep niet uit de hand. Been reageerde direct. “We moeten één zijn met elkaar. Daar staat Feyenoord ook om bekend”, aldus de trainer op de persconferentie.

“Het heeft geen zin om tegen het bestuur of tegen wie dan ook tekeer te gaan. We moeten ook niet meer zeuren over het verleden. We moeten juist allemaal achter de club blijven staan en onze rijkdom koesteren. Dat zijn de vele jonge talenten bij Feyenoord”, besluit Been.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *