Ajax legt beslag op rekening Arveladze

Ajax heeft beslag gelegd op de Nederlandse bankrekening van Shota Arveladze. De Georgische oud-spits, momenteel hoofdcoach van het Turkse Kayserispor, zou nog een rekening van drie ton hebben openstaan bij de formatie uit Amsterdam.

Ajax-directeur Rik van de Boog voert dreigende sancties van de Hoge Raad aan als reden voor de beslaglegging. “De Hoge Raad eist dit, want anders volgt een extra boete voor Ajax”, zegt de beleidsbepaler tegen De Telegraaf. Bij deze belastingzaak is voormalig Ajacied Michael Laudrup eveneens betrokken.

De 37-jarige Arveladze reageert furieus op de maatregel van Ajax. In een reactie laat hij weten ‘zich voor te bereiden om stappen te ondernemen tegen Ajax’.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *