50 Cent biedt Wayne Rooney hulp

De serieel schuinsmarcherende Wayne Rooney kan hulp verwachten uit een onverwachte hoek. Volgens de Daily Star zou 50 Cent de Manchester United-speler graag helpen door hem in zijn penthouse te laten verblijven.

50 Cent weet precies wat Wayne nodig heeft. De Engelse vedette raakte onlangs in huwelijksproblemen en zit niet lekker in zijn vel.,”Als Wayne hier komt, dan zorg ik ervoor dat hij niet in de problemen komt. Wayne kan hier zijn hoofd leegmaken, om het vervolgens bij te leggen met zijn Coleen”, zegt de rapper.

50 Cent voegt er aan toe dat hij het gedrag van de Engelse international niet veroordeelt. Hij heeft eerder sympathie voor de manier waarop Wayne het oplost.

“Ik zal niet instaan voor een man die zijn vrouw mishandelt, maar heb begrip voor de situatie van Wayne. Als het grote geld binnenkomt, komen de vrouwen ook. Als je dan een prachtige vrouw thuis hebt, moet je nee zeggen. Maar dat is niet altijd eenvoudig”.

Onlangs klapten twee prostituees uit de biecht over hun ‘werk’ voor Wayne. Vooral prostituee Jenny (21) viel bij hem in de smaak: terwijl Coleen zwanger was van Kai maakte Wayne regelmatig afspraakjes met haar.

We kunnen ons wel iets voorstellen bij de therapeutische impact van een verblijf bij Fiddy. Eens je die kerel uit de douche hebt zien stappen, vergaat de zin om achter het vrouwvolk aan te zitten de modaal geschapen man wellicht voor een tijdje.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *