Willem II wil Suk huren van Ajax

Willem II hoopt Hyun-Jun Suk te huren van Ajax. De Tilburgers gouden al rekening met het vertrek van Frank Demouge. Hij staat in de belangstelling van FC Utrecht.

Volgens het Algemeen Dagblad is het nog maar de vraag of Ajax bereid is Suk te laten gaan. Hij is namelijk momenteel de enige spits van Jong Ajax nu Geoffrey Castillion geblesseerd is. Voor de hoofdmacht van Ajax is Suk nog geen vaste waarde. Vorig seizoen kwam hij tot enkele invalbeurten, maar deze bleven dit seizoen nog uit.

Bij Willem II kunnen ze wel een aanvallende versterking gebruiken. In de voorbereiding raakte Pawel Wojchiechowski al zwaar geblesseerd en afgelopen weekend viel Juha Hakola geblesseerd uit in het duel met FC Groningen. Hij staat vier tot zes weken aan de kant.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *