Kevin Hofland miste respect in Nederland

Kevin Hofland is blij met zijn overstap naar Cyprus. Hij gaat daar spelen voor AEK Larnaca. Mede door prive-problemen had Hofland een slecht jaar achter de rug in Rotterdam.

Hofland had een goed salaris bij Feyenoord, maar omdat hij er niet speelde, werd hij door enkelen als geldwolf afgeschilderd. ‘Dat vond ik erg vervelend. Ik ben blij dat ik daar nu vanaf ben. Ik zet samen met mijn gezin een streep onder het verleden en begin opnieuw’, aldus de Brunssumer tegenover L1. Bij Larnaca wordt hij getraind door de Geleense coaches Ton Caanen en Henk Theunissen. Jordi Cruijff is er technisch directeur. Oud-Roda-speler Gregoor van Dijk heeft ook gekozen voor een avontuur bij Larnaca.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *