Davids dankzij Twitter bij Palace

Met dank aan Twitter speelt Edgar Davids de rest van het seizoen bij Crystal Palace. Volgens de 37-jarige middenvelder sprak een fan van de club hem aan op het medium. “Hij zei: “mijn club zit in de problemen, zou jij ons kunnen helpen?”, aldus Davis tegenover SkySports.

“Ik trainde mee met Ajax en dat ging goed”, gaat Davids verder. “Een vriend van me kent de coach van Palace en zo kwam het proces in een stroomversnelling.”

Davids maakte dinsdag zijn debuut voor de club en krijgt per wedstrijd betaald: “Fysiek is het zeer zwaar. We zien wel hoe lang dit avontuur gaat duren, misschien wel twee jaar, in dat geval sluit ik hier mijn loopbaan af.”

Ook het verleden van Palace is bekend bij Davids: “Eind jaren ’80 speelde Ian Wright and Mark Bright bij de club. Dat waren geweldige spelers. Dat zag ik op tv en dat is me altijd bijgebleven.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *