Bram Castro te duur voor Ajax

In de zoektocht naar een nieuwe keeper is Ajax ook uitgekomen bij Bram Castro. De voormalige sluitpost van Roda JC bleek te duur voor de Amsterdammers. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het maakt eens te meer duidelijk dat het voor de Amsterdammers noodzaak is om woensdag de groepsfase van de Champions League te bereiken. Ajax is op zoek naar een tijdelijke vervanger voor Kenneth Vermeer, die zijn achillespees heeft gescheurd. Jeroen Verhoeven is nu tweede keeper; Graafland moet derde doelman worden.

Graafland (31) stond vorig seizoen onder contract bij Vitesse, waar zijn verbintenis niet werd verlengd. De doelman speelde van 2000 tot 2008 85 competitiewedstrijden voor Excelsior, waarna hij naar Vitesse trok. Daar was hij derde doelman en de goalie kwam in twee jaar tijd dan ook in geen enkele competitiewedstrijd in actie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *