Anelka ”Franse voetbalbond bestaat uit clowns”

Nicolas Anelka werd afgelopen week door de Franse voetbalbond (FFF) geschorst voor liefst achtien interlands. De aanvaller van Chelsea laat in een reactie weten dat hij moet lachen om die straf.

De 31-jarige Anelka krijgt de schorsing naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens het WK, toen hij zwaar beledigende woorden sprak tegen bondscoach Raymond Domenech. “Dit slaat nergens op”, zegt Anelka over de beslissing van de FFF in France Soir. “Ze willen slechts de pagina omslaan zodat Laurent Blanc (nieuwe bondscoach van Frankrijk, red.) in alle rust zijn werk kan uitvoeren.”

“Deze mensen zijn clowns. Ik kom niet meer bij van het lachen”, aldus Anelka over de bestuurders van de FFF. Volgens de aanvaller stelt de schorsing niets voor aangezien hij in juni al had besloten zijn interlandloopbaan af te sluiten. “De commissie wilde met deze uitspraak haar gezicht redden”,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *