ADO haalt Sloveense WK-ganger

ADO heeft zich versterkt met Aleksandar Radosavljevic. Dit weet de Telegraaf te melden. De verdedigende middenvelder zat zonder club en komt transfervrij naar de Residentieclub.

Het afgelopen seizoen was Radosavljevic actief bij het Griekse Larissa FC, maar zag daar zijn aflopende contract niet verlengd worden. Daarvoor was de WK-ganger actief voor Triglav Kranj, Celje, Shinnik Yaroslavl, Mura en Tom Tomsk. Ook wist hij al tot achttien interlands voor Slovenië te komen.

Radosavljevic was ook tijdens het WK in Zuid-Afrika actief voor Slovenië. De 31-jarige middenvelder speelde drie duels op het hoofdtoernooi. In de duels met Algerije, Verenigde Staten en Engeland speelden de Sloven met hem in de gelederen. De afgelopen tijd was de Sloveen op proef bij Crystal Palace, maar daar wist hij niet te overtuigen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *