‘Ajax toont interesse in Romelu Lukaku’

Volgens Talksport heeft Ajax belangstelling om Romelu Lukaku van Anderlecht over te nemen.

Ajax zou Lukaku willen uitnodigen om een bezoek te brengen aan het complex rondom de Amsterdam Arena. De belangenbehartiger van de jonge Belg, Christophe Hentoray, sluit een overgang naar een club onder de top niet uit. Volgens Hentoray zou de spits beter kunnen rijpen in de Europese subtop.

Bronnen rondom het Britse medium zouden al signalen rondom een transfersom hebben opgevangen. Ajax kan Lukaku naar verluidt voor een relatief lage vergoeding overnemen, maar Anderlecht zou een groot percentage ontvangen indien de jongeling wordt verkocht aan een Europese grootmacht.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *