‘Ajax moet verkopen bij missen van Champions League’

Als Ajax er niet in slaagt via Dinamo Kiev het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken, moet de club afstand doen van enkele grote spelers. Dat stelt financieel directeur van de Amsterdammers Jeroen Slop in De Telegraaf.

“Dan vind ik dat we niet te krampachtig moeten doen, juist moeten nadenken over spelers verkopen. Het kan namelijk ook goed zijn om gevestigde namen te laten gaan”, zegt Slop aan de vooravond van het eerste play-off duel in de Champions League met Kiev. Dinsdag gaat Ajax op bezoek.

“Al moeten we oppassen, dat we niet te veel aan kwaliteit inboeten en de Champions League de komende jaren onhaalbaar wordt. Dit is echter een eeuwenoude discussie. De hele club was in rep en roer toen Wim Kieft vertrok, maar het talent dat daarachter zat, heeft het aardig gedaan: Marco van Basten.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *