Zoon Cristiano Ronaldo met spoed naar ziekenhuis

Het pasgeboren zoontje van Cristiano Ronaldo is gisteravond met spoed naar een Portugese privékliniek gebracht. Vrienden en familie van de Real Madrid-speler haastten zich in een zwarte audi en met lichte paniek naar de kliniek. De maxi-cosi hielden ze bedekt met een wit lakentje.

Ronaldo zelf was er niet bij. Hij reisde eerder deze week af naar Noord-Portugal voor de begravenis van de moeder van zijn manager. Sinds de geboorte van zijn zoon, vier weken geleden, is Cristiano Ronaldo nog niet met hem gezien. De jongen, die precies dezelfde ogen als zijn vader zou hebben, wordt opgevoed door Cristiano’s moeder Dolores en andere familieleden.

Wat er gisteren precies met het jongetje aan de hand was, is niet bekend. Sinds zijn geboorte wordt Ronaldo junior omgeven met mysterie. Zo is zijn moeder onbekend en betaalde zijn vader 12 miljoen euro voor de voogdij.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *