Voetballer Marlon King is al weer vrij na seksueel misbruik

De Jamaicaanse international Marlon King is sinds gisteren terug een vrije man. Hij zat slechts de helft van zijn straf uit nadat hij de neus brak van een meisje dat hem had afgewezen.

De 30-jarige King werd in oktober schuldig bevonden aan seksueel misbruik van de 20-jarige Emily Carr en voor het breken van haar neus nadat ze zijn avances had afgewezen in een bar in Londen in december 2008. De 29-jarige voetballer was de zwangerschap van zijn vrouw gaan vieren, en ook een beslissende goal in een wedstrijd enkele uren voordien. Nadat hij door meerdere vrouwen was afgewezen, verloor hij zijn kalmte. King heeft echter altijd ontkend en volgehouden dat niet hij, maar iemand anders de feiten had gepleegd.

Op het moment van de feiten werd King door Wigan uitgeleend aan Hull City. Zijn manager liet al weten dat hij uitkijkt naar een nieuwe club, want bij Wigan is de bajesklant alvast niet meer welkom. “Ik was erg boos toen ik hoorde dat Marlon zulke fratsen had uitgehaald”, laat Wigan-voorzitter David Whelan weten. “Ik ben bereid hem te vergeven voor zijn fout, maar hij heeft een erg domme fout gemaakt en zal nooit meer voor ons spelen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *