Van Gaal zet fitnesstrainer in als invaller

Louis van Gaal heeft in een oefenwedstrijd van Bayern München tegen Trentino de fitnesstrainer laten debuteren. De oefenmeester kampt met een krappe selectie, aangezien er nog dertien spelers op vakantie zijn doordat ze afgelopen maand meededen aan het WK in Zuid-Afrika.

Fitnesscoach Marcelo Martins werd twintig minuten voor het einde door Van Gaal het veld ingestuurd. De wedstrijd in Italië werd met 5-1 gewonnen door de mannen van de oud-trainer van onder meer AZ. De Fransman Franck Ribéry en de Argentijn Martin Demichelis sluiten aanstaande zondag weer aan bij de selectie. De andere elf mannen , acht Duitsers en de Nederlanders Mark van Bommel, Arjen Robben en Edson Braafheid, kunnen nog een week langer genieten van de vakantie.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!