Ronaldo Luis Nazário de Lima (33) hangt schoenen aan de wilgen

Ronaldo Luis Nazário de Lima stopt per direct met voetballen. voormalige ster van PSV, Internazionale en FC Barcelona, ‘pas’ 33 jaar oud, besluit te luisteren naar zijn lichaam en te stoppen met voetbal. “Ik word oud en mijn lichaam vraagt me om ermee op te houden”, zegt de 97-voudig international van Brazilië tegen Marca.

De laatste twee jaar stond Ronaldo onder contract van Corinthians. De technische aanvaller zou eigenlijk doorgaan tot 2011, maar werd geplaagd door blessureleed en heeft daarom besloten vroegtijdig te stoppen. Ook momenteel kampt de voormalig topschutter met een zware kwetsuur, waardoor hij pas in december zou zijn teruggekeerd op de voetbalvelden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *