Mallorca biedt tennisster Rafa Nadal bestuursfunctie aan

De voetbalclub Mallorca heeft de tennisster Rafael Nadal gevraagd om zitting te nemen in een nieuw te vormen bestuur. De club verkeert in financiële nood en moet daarom worden gereorganiseerd. De oom van Nadal, oud-speler Miguel-Angel, wordt hulptrainer.

Oud-trainer Serra Ferrer leidt de reorganisatie en heeft Michael Laudrup als nieuwe trainer aangesteld. ‘We moeten weer de club van het eiland worden. Het is een van de weinige plekken waar de oorspronkelijke inwoners van ons eiland zich thuis voelen, maar we willen ook de toeristen aantrekken. De vijfde club uit de beste competitie ter wereld verdient een groter publiek,’ aldus Ferrer, die een nieuwe actie is gestart om het stadion Son Moix wekelijks te vullen.

Mallorca miste op een haar deelname aan de voorronde van de Champions League, maar kan nu extra inkomsten genereren uit de Europa League. Met Nadal hoopt de club een nieuw uithangbord te krijgen om sponsors aan te trekken. Zijn oom Miguel-Angel, oud-speler van Barcelona en Mallorca, is door Michael Laudrup gevraagd om zijn assistent te worden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *