Huwelijksreis Yolanthe en Wesley valt in het water

Na hun sprookjeshuwelijk in Toscane nam Wesley Sneijder (26) zijn kersverse vrouw Yolanthe Sneijder Cabau (25) mee naar de prachtige en romantische Seychellen. Helaas voor het honeymoonende stel bleek het daar bijzonder slecht weer te zijn en na enkele dagen op verbetering te hebben gewacht besloten ze het vliegtuig naar Europa te pakken.

Wes en Yo werden enkele dagen geleden in Zuid-Frankrijk gesignaleerd, deden even Utrecht aan en zijn nu neergestreken op het geboorte-eiland van de presentatrice, Ibiza waar ze genieten van het heerlijke weer.

Binnenkort zijn de wittebroodsweken ten einde en moet Wesley zich weer melden bij Inter Milan. Ook voor Yolanthe beginnen de werkzaamheden dan weer.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *