Homo’s in selectie van Duitse elftal

De zaakwaarnemer van Michael Ballack heeft in Duitsland voor veel opschudding gezorgd. In Der Spiegel geeft Michael Becker aan dat enkele homo’s deel uit zouden maken van het Duitse nationale elftal.

Volgens Becker wil één van de oud-internationals binnenkort meer duidelijkheid verschaffen en zullen er wellicht namen genoemd worden. De belangenbehartiger wist te melden dat één van de nieuwe namen in de selectie ‘half homo’ zou zijn.

Becker geeft aan geschokt te zijn geweest toen hij zijn verhaal vertelde aan de media. “Ze knikten alleen maar instemmend. Alsof alle Duitse sportjournalisten al weet hebben van de homoseksuele sfeer die er rond het team van Löw heerst.”

Aangenomen wordt, dat Ballack de bron zou zijn van de verhalen van zijn zaakwaarnemer. Becker zwakte later zijn opmerkingen af. Hij verwijt journalist Aleksander Osang dat hij hem niet goed begrepen heeft en dat hij niet de mogelijkheid heeft gehad om het stuk na te lezen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *