Hans Kraay Jr. moet weg bij Voetbal International

Hans Kraay Jr. zal niet meer aanschuiven bij Voetbal International. Zijn wergever SBS wil het niet meer hebben. RTL en SBS konden niet tot een akkoord komen.

Kraay Jr. heeft bij SBS een contract voor het leven. De zender wilde zijn boegbeeld best uitlenen, maar dan wel tegen een vergoeding. Of RTL moest vaker zijn gezichten uitlenen aan programma’s van de zendergroep, zoals Waar Is De Mol? of De Nieuwe Uri Geller.

RTL wilde deze verzoeken niet inwilligen en toen heeft SBS besloten om de kennis van Hans Kraay Jr. niet meer aan te wenden voor Voetbal International. Hans zelf betreurt het besluit maar blijft volgens Santegoeds loyaal aan zijn werkgever.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *