Willem II presenteert nieuwe hoofdsponsor

Het Tilburgse bedrijf Pondres is de komende jaren hoofdsponsor van Willem II. Het vervangt hiermee Destil.

“Wij zijn een Tilburgs bedrijf en zijn daar trots op. Wij zijn actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en met deze stap concretiseren we dat. Wij zijn al zolang gevestigd in Tilburg dat dit een mooi moment is om via Willem II iets terug te doen voor de stad”, aldus algemeen directeur Gert-Jan ten Klei.

“Als ondernemers hebben wij continu te maken met het afwegen van risico’s. De situatie waarin Willem II zit is natuurlijk niet risicoloos. Maar met de huidige aanpak en de steun die Willem II krijgt van de supporters, burgers en het bedrijfsleven is er voldoende vertrouwen dat alles op de rit komt.”

Interim-voorzitter van de club Paul Bottelier is verheugd met de komst van Pondres. “Ondanks dat de toekomst van Willem II nog niet veilig is gesteld is het fantastisch dat een bedrijf als Pondres het lef toont zich voor twee jaar als hoofdsponsor aan de club te binden.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *