Schalke hoopt Michael Ballack te contracteren

Schalke’04 wil Michael Ballack vastleggen. De routinier kan het niet eens worden over een nieuw contract bij Chelsea.

Ballack werd eerder ook gelinkt aan een overgang naar Internazionale. Schalke 04 voegt zich ook in het rijtje van belangstellenden voor de voormalig speler van Bayer Leverkusen en Bayern München. Schalke-trainer Felix Magath bevestigt de interesse voor de 33-jarige Ballack.

“We zijn inderdaad geïnteresseerd in Michael Ballack. Ik ben er van overtuigd dat hij wel iemand is die in salaris omlaag wil gaan, indien hij terugkeert naar de Bundesliga”, aldus Magath tegenover Berliner Kurier. Een rentree in de Bundesliga is echter niet geheel zeker.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *