PSV meldt zich voor Roda-doelman Tyton

PSV wil Roda JC-doelman Przemyslaw Tyton overnemen. Technisch directeur Martin Van Geel wil zijn Poolse doelman echter niet zomaar kwijt. De 23-jarige Tyton maakt een goed seizoen door bij de club uit Kerkrade.

Naar verluidt wil PSV de Pools international graag overnemen om als tweede doelman achter Andreas Isaksson te fungeren, maar daar lijkt Tyton zelf niet al te veel trek in te hebben. Hij heeft zich dit jaar vanuit een tweede positie naar de positie van eerste doelman bij de Limburgers gewerkt.

Volgens Wirtualna Polska zou PSV zich al concreet bij Roda-directeur Martin van Geel gemeld hebben. Van Geel heeft op zijn beurt een vraagprijs van drie miljoen kenbaar gemaakt aan de Eindhovenaren. Tyton is daar volgens het medium erg verbaasd over. “Drie miljoen? Dat is veel… heel veel.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *