Nieuwe hoofdsponsor voor SC Cambuur

SC Cambuur heeft in de bouwgroep Dijkstra Draisma een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Bouwgroep Dijkstra Draisma was afgelopen jaar ook al sponsor en prijkte al op de achterkant van de shirts. Deze plek wordt nu verruild voor de voorzijde en met ingang van de play-offs en tevens het seizoen 2010/2011 prijkt de naam van Bouwgroep Dijkstra Draisma ook op de voorkant van de wedstrijdshirts. Op de achterkant staan de namen van PAX Groep uit Leeuwarden en LEVO uit Franeker.

Volgens Jan en Biense Dijkstra, zij vormen de algemene directie van Bouwgroep Dijkstra Draisma, past de mentaliteit en visie van SC Cambuur bij die van de Friese bouwer en ontwikkelaar. Belangrijk hierbij is het uitgangspunt dat de bouwer graag zijn naam wil verbinden aan SC Cambuur, als club van Leeuwarden en van Friesland. Bouwgroep Dijkstra Draisma heeft, net als SC Cambuur, zijn blik gericht op de toekomst en combineert dit met een bijzondere (bedrijfs)visie en grote prestatiedrang.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *