Mounir El Hamdaoui moet Afellay opvolgen

Mounir El Hamdaoui moet Ibrahim Afellay bij PSV opvolgen wanneer hij vertrekt.

Fred Rutten, coach van de Brabanders, noemde El Hamdaoui vorige maand al “een geweldige spits waar niets op af te dingen is”. Het Eindhovens Dagblad wist vrijdag te melden dat de interesse van PSV in de eredivisietopscorer van het seizoen 2008-2009 steeds serieuzere vormen begint aan te nemen.

Enige struikelblok kan de gevraagde transfersom worden. AZ wil naar verluidt zo’n zeven miljoen euro voor El Hamdaoui zien. Een bedrag dat PSV nu niet voor handen heeft. Een transfer zou bekostigd moeten worden uit een vertrek van Ibrahim Afellay. Maar diens overgang naar het Duitse HSV staat op losse schroeven.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *