Mommers bracht NAC in financiele problemen

Theo Mommers is verantwoordelijk voor de financiele problemen bij NAC. Volgens BN/DeStem is NAC Breda door een aantal besluiten van hem miljoenen in het rood gekomen.

Bronnen binnen de club meldden aan BN/DeStem dat Mommers enkele onverantwoorde besluiten nam. De directeur, die momenteel overspannen thuis zit, was zelf niet voor een reactie bereikbaar.

NAC Breda komt volgende week met cijfers naar buiten, laat woordvoerder Willem Reijn weten. De Brabantse club zou onder meer in de problemen zijn gekomen doordat de verbouwing van het stadion veel te weinig oplevert.

De nummer tien van de Eredivisie zou nog steeds wedstrijdpremies moeten betalen aan spelers en de club heeft problemen met de belasting. De financiële nood zou zijn ontstaan door gemaakte afspraken over het salaris van Leonardo en de mislukte poging om hem met winst door te verkopen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *