Mark van Bommel volgend jaar terug naar PSV

Mark van Bommel keert hoogst waarschijnlijk volgend jaar terug bij PSV. De middenvelder heeft zijn toekomst in de handen van trainer Louis van Gaal gelegd. Het duo heeft bij Bayern München een contract tot medio 2011.

De Oranje-international verlengde vorig jaar zijn contract met één jaar door het aanblijven van de succescoach. In zijn column in het Duitse Bild laat de 33-jarige Van Bommel weten niet meer onder een andere trainer te willen spelen in Beieren.

Bayern München lijkt zo aan het eind van komend seizoen twee belangrijke factoren kwijt te raken. Van Gaal kwam eerder al naar buiten met het nieuws dat de kans op een contractverlenging klein is. De Amsterdammer prefereert het bondscoachschap boven een langer verblijf in Duitsland.

In de column liet de middenvelder eerdergemaakte beloftes terugkomen. “Ik heb PSV beloofd om mijn carrière af te sluiten in het Philips Stadion”, zijn de woorden van de 55-voudig international. PSV was zes jaar lang de werkgever van de Limburger voor hij naar FC Barcelona vertrok. Fortuna Sittard en Bayern complementeren zijn carrière.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *