Liverpool wil Harry Redknapp als nieuwe trainer

Harry Redknapp kan trainer worden van Liverpool. De Engelse trainer, momenteel in dienst bij Tottenham Hotspur, is volgens Sky Sports een grote kandidaat om bij The Reds de vertrokken coach Rafael Benitez op te volgen.

Benitez zette deze week een punt achter zijn zesjarig trainerschap bij Liverpool. Clubicoon Kenny Dalglish informeerde eerst bij Guus Hiddink, maar deze bleek onhaalbaar. Redknapp is de volgende kandidaat op de lijst. De Engelsman is een ervaren rot in het vak, maar trainde nog nooit een echte topclub. De laatste seizoenen heeft hij bij Southampton, Portsmouth en Tottenham boven verwachting gepresteerd. Met de Spurs troefde hij Manchester City af in de strijd om Champioins League-voetbal.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1
Laat hier een reactie achter.

Laat een reactie achter
LIKE ONS EN WIN EEN SHIRT NAAR KEUZE!!