FC Twente vangt 6,5 miljoen voor Arnautovic

FC Twente vangt 6,5 miljoen euro voor de transfer van Marko Arnautovic naar Werder Bremen.

Arnautovic speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Internazionale, maar in Milaan kreeg de 21-jarige spits nauwelijks de kans zich te bewijzen. Daar was ook weinig aanleiding voor; bij de Italianen liep alles op rolletjes. Niet voor niets werden zowel de beker, landstitel als Champions League veroverd.

“Marko is een jonge, zeer getalenteerde aanvaller die al enige ervaring heeft opgedaan. We zijn ervan overtuigd dat het een sportieve aanwinst is voor ons en dat hij zich hier kan door ontwikkelen”, aldus trainer Thomas Schaaf op de officiële website van de club. “Marko heeft veel potentie. Wij dichten hem een belangrijke rol in ons team toe”, sprak manager Klaus Allofs.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *