Barcelona biedt officieel op Cesc Fabregas

Barcelona heeft bij Arsenal een officieel bod neergelegd op Cesc Fabregas. Dat maakte de Spaanse kampioen woensdag bekend op de website. De middenvelder speelde in zijn jeugd al voor de Catalanen. Over de hoogte van het bod liet de Spaanse kampioen niets los.

‘We hebben het bod dinsdag aan Arsenal kenbaar gemaakt’, aldus algemeen directeur Joan Oliver. ‘Iedereen weet dat hij voor Barcelona wil spelen en dat wij hem willen hebben, maar Arsenal beslist.’

Trainer Arsène Wenger van de Engelse club lijkt de sleutelpersoon in een mogelijke overstap van Fabregas. De Spaanse middenvelder verklaarde vorige week dat de Franse trainer de beslissingen neemt. ‘Ik heb groot vertrouwen in Wenger. Hij zei me mijn toekomst aan hem over te laten en dat doe ik ook.’

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *