AZ wil Earnest Stewart als opvolger Brands

AZ wil Earnest Stewart halen als nieuwe technisch directeur. Hij moet de opvolger worden van Marcel Brands die aan het werk gaat bij PSV. Dit bevestigt zijn huidige werkgever NAC op haar website.

Stewart heeft nog een doorlopend contract in het Rat Verlegh Stadion, waardoor er wel een afkoopsom op tafel moet komen. NAC zegt het eventuele vertrek van de voormalig prof te zullen betreuren, maar wil Stewart een mogelijke nieuwe stap in zijn loopbaan ook niet op voorhand blokkeren. Een definitieve overstap van Stewart, is afhankelijk van de onderhandelingen tussen NAC en AZ.

Of en zo ja, op welke termijn die besprekingen resultaat opleveren is nog niet te zeggen. Stewart speelde als voetballer zeven jaar in Breda en in 2006 keerde hij terug als technisch directeur, waarmee NAC een belangrijke plaats in neemt in de carrière van de Udense sportman. Brands zette vrijdag een handtekening onder een vierjarig contract bij PSV en vertrekt op 1 juni uit Alkmaar.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *