Portugal wint niet van Kaap-Verdie

Portugal heeft weinig vertrouwen opgedaan in het oefenduel tegen Kaapverdië. De ploeg van Carlos Queiroz heeft nog veel werk aan de winkel, want de Portugezen kwamen niet verder dan een bloedeloos gelijkspel.

Met name de verdediging van de Afrikanen maakte veel indruk en de sterspelers van Portugal wisten er niet doorheen te komen. De thuisploeg domineerde echter heel de wedstrijd. Nani kreeg uiteindelijke de grootste mogelijkheid om de ploeg op voorsprong te zetten, maar de speler van Manchester United had zijn vizier niet op scherp staan. In de eerste helft kwam er verder nauwelijks gevaar van de sterrenploeg.

Ook na rust was het eenrichtingsverkeer richting het doel van de Afrikaanse eilandbewoners. Cristiano Ronaldo en invallers Danny en Hugo Almeida kregen nog kansen, maar ook hun waren niet scherp voor het vijandelijk doel. Kaapverdië wist in de wedstrijd geen enkele kans te creëren. Ze kunnen echter wel content zijn met het gelijke spel.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *