‘PSV wil stevig de portemonnee trekken voor sterkhouder’

PSV wil ver gaan om ook volgend seizoen nog te kunnen beschikken over Joey Veerman. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Met een lucratief contract hopen ze hem te kunnen verleiden tot een langer verblijf. Hij is een zeer belangrijke schakel gebleken dit seizoen in het elftal van Peter Bosz bij PSV. De 8-voudig Oranje-international kwam dit seizoen 39 keer in actie voor de Eindhovenaren en was daarin goed voor 7 doelpunten en 17 assists. Het belang van Veerman voor PSV werd eens te meer onderstreept in de duels dat hij niet aanwezig was. De controleur moest namelijk zeven duels aan zich voorbij laten gaan en slechts twee daarvan werden gewonnen.

Het is daarom ook niet gek dat maandagmiddag tijdens de huldiging de fans van PSV massaal ‘Joey moet blijven’ scandeerden. De clubleiding van de Eindhovenaren hoopt vurig om de wens van de eigen aanhang in vervulling te laten gaan. “PSV wil heel graag dat hij blijft en heeft daar ook veel geld voor over”, schrijft Rik Elfrink. “Veerman kan – als hij dat wil – zijn contract met één, twee of drie jaar verlengen en een sterk verbeterde status krijgen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *