‘Het is lastig om Feyenoord af te wijzen’

Dick Scheuder heeft zich uitgelaten over de mogelijke interesse in hem van Feyenoord. Hij zou het moeilijk vinden om de Rotterdammers af te wijzen mochten ze bij hem uitkomen als nieuwe trainer. Dit laat hij weten tegenover het Algemeen Dagblad.

Momenteel staat hij aan het roer bij het Spaanse Castellon dat afgelopen weekend kampioen werd in de derde divisie. “Het is natuurlijk heel lastig om nee tegen Feyenoord te zeggen,” zegt Schreuder. “Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland.” Schreuder werd feestelijk onthaald na de titel. “Het was me wel even een feestje, zondagavond, nadat we kampioen waren geworden. Niet normaal hoeveel fans voor het stadion stonden, en verderop in de straat.”

Schreuder was onder de indruk van de feestvierende fans. “Geweldig natuurlijk. Ze werden helemaal wild. Net als de 5000 fans die waren meegereisd naar Murcia.” Hij bleef echter nuchter over de emotie van het moment. “Ik ben vrij nuchter, ook in dit soort dingen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *