‘Hedwiges Maduro in beeld bij Eredivisieclub’

Almere City denkt erover om Hedwiges Maduro aan stellen als nieuwe hoofdtrainer. Volgens Voetbal International zou hij daar de opvolger moeten gaan worden van Alex Pastoor.

Ajax betaalde afgelopen zomer naar verluidt zes ton om Maduro los te weken bij Almere City FC, waar hij als rechterhand van Alex Pastoor fungeerde. Momenteel maakt de achttienvoudig international deel uit van de technische staf van John van ‘t Schip en in Amsterdam willen ze graag met hem verder. Zo is hij een kandidaat om Dave Vos op te volgen als eindverantwoordelijke van Jong Ajax.

Maduro heeft dus ook andere opties, weet VI. Zijn naam valt veelvuldig bij Almere, aangezien de toekomst van Pastoor nog ongewis is. De nummer twaalf van de Eredivisie gooit voor de zekerheid lijntjes uit naar mogelijke opvolgers. Zo werd er ook al gesproken met Rick Kruys, die onlangs al werd gelinkt aan sc Heerenveen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *