‘Erg fraaie transfer lonkt voor Ajax-flop’

Lorenzo Lucca staat voor een erg mooie transfer. De spits van Udinese is namelijk in beeld om Romelu Lukaku op te volgen bij AS Roma.

Hij kwam vorig seizoen op huurbasis bij Ajax niet bepaald in het stuk voor, al maakte hij als invaller nog wel een aantal goals. Dit seizoen stalt Pisa de lange spits aan Udinese, en dat heeft heel wat meer succes. Met acht treffers en drie assists in 31 officiële wedstrijden is hij erg belangrijk voor de ploeg. Afgelopen interlandperiode maakte Lucca voor het eerst zijn opwachting bij de Italaanse nationale ploeg.

Zijn prestaties zijn ook AS Roma opgevallen, schrijft La Gazzetta dello Sport. De Romeinen zijn hard op zoek naar een vervanger van Lukaku, die normaliter aan het eind van het seizoen weer terug keer naar Chelsea. Doordat Paulo Dybala uit zijn contract loopt, dreigen de Gialliorossi dun in de aanvallers te komen. Luccu zou kunnen gaan concurreren met Tammy Abraham. Ook Arsenal-spits Eddie Nketia staat naar verluidt op het lijstje.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *