Ralf Seuntjes keert terug op de Nederlandse velden

Ralf Seuntjes heeft een nieuwe club gevonden. Hij heeft namelijk een contract getekend tot het einde van het seizoen bij De Graafschap. Hij kwam de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege zijn strijd tegen kanker.

Inmiddels is hij weer voetballer. “Ik ben weer fit, maar de tank is niet zo vol als voor mijn ziekte”, vertelt de aanvaller aan De Gelderlander. “Maar ik denk dat ik De Graafschap kan helpen.” “Ik kon ook naar andere clubs, maar heb bewust gekozen voor het project in Doetinchem en wil helpen om te promoveren naar de Eredivisie. Ze hebben echt geweldige jeugdspelers. Devin Haen vind ik een heel goede spits, spelers als Basar Önal en Philip Brittijn zijn echt goed en een jonge jongen als Levi Schoppema komt er ook aan”, aldus Seuntjens.

De vraag is waartoe Seuntjens de komende tijd in staat is. Op dit moment lijkt een uur per wedstrijd het hoogst haalbare. “De tijd zal uitwijzen hoe het verder gaat. Raakt de tank nog weer voller of wordt die juist leger? Daarom zeg ik ook nog niet dat dit mijn laatste halfjaar als profvoetballer wordt. Het kan ook dat het goed gaat en ik er nog een seizoen aan vastknoop. In de voetballerij is mij wel duidelijk geworden dat niets zeker is.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *