‘Wesley Sneijder stak zelfs zijn middelvinger op’

Voormalig topvoetballer Rafael van der Vaart is het niet eens met de reacties die Ronald Koeman krijgt vanwege de kritiek die hij had op spits Brian Brobbey. In het programma ‘Rondo’ had hij had namelijk het nodige commentaar op zijn afwerkkwaliteiten.

De openlijke kritiek van Koeman werd niet door iedereen als even verstandig gezien. “Maar los daarvan moet je als speler nooit te lang blijven hangen in een discussie”, stelt Van der Vaart in de Telegraaf. Hij herinnert dat hij zelf ook weleens tegenover de oefenmeester stond. “We hebben zelfs ruzie gehad. Wesley ook, die stak zelfs zijn middelvinger een keer op. Maar je bent prof en je gaat weer door.”

Van der Vaart meent dat de kritiek op Brobbey niet helemaal terecht is. “Het enige probleem voor Brobbey is dat hij in een vreselijk elftal speelt”, stelt de oud-prof. “Ajax heeft een heel goede spits aan hem. Het zit niet mee met scoren, maar afronden kun je trainen. Het is nooit te laat. Hij speelt verder geweldig en moet alleen rustig worden voor de goal.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *