PSV-speler: ‘Hierom is voetbal de beste sport ter wereld’

Ismael Saibari was gisteren een belangrijke speler in het met 2-3 gewonnen duel tegen Sevilla. Als invaller was hij verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer.

Hij had na afloop een ‘hoe is het mogelijk-gevoel’. “Dat is voetbal, dat is Champions League. Dat is het mooie aan voetbal. De emoties die je kan ervaren kunnen heel snel veranderen. Daarom is voetbal de beste sport ter wereld”, glundert de Marokkaan bij PSV TV.

Saibari denkt dat de achterstand ‘een wake up-call was’ voor PSV. “Het heeft ons goed gedaan dat we achter zijn gekomen. Even met beide benen op de grond. Dan zie je ook de kracht van het team, dat we dit kunnen omdraaien. De ommekeer was de rode kaart (voor Lucas Ocampos, red.). Toen ik had gescoord, dacht ik: oké, hier gaan we toch winnen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *