Van Praag clasht met Valentijn Driessen: “Jij bent geil op berichtjes van mij”

Michael van Praag, de nieuwe voorzitter van de rvc van Ajax heeft in het programma NH Radio Sportcafé hard uitgehaald naar sportjournalist Valentijn Driessen. Hij beschuldigde hem namelijk in de uitzending, waar Driessen zelf ook te gast was van smaad.

“Je moet mij niet beledigen”, stak Van Praag van wal. “Je bent geil op het krijgen van berichtjes en informatie van mij, maar ondertussen beledig je me in het openbaar”. “Je wilt al je hele leven lang informatie van mij: ‘Michael, hoe zit dit? Michael, hoe zit dat?’ Dat mag je blijven doen, maar dan moet je mij en Leo (Van Wijk, red.) niet beledigen.

Je hakt al twintig jaar met dit bijltje en nu ben ik er klaar mee. Wat jij zegt, is gewoon smaad. Dat moet je heel goed onthouden”, aldus Van Praag. De uitbarsting van Van Praag heeft te maken met de meest recente column van Driessen voor De Telegraaf, waarin de journalist schreef dat ‘zuiverheid ver te zoeken is’ bij zijn mogelijke aanstelling als voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax. Daarnaast beschuldigde Driessen Ernst

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *