‘Dan word je echt een topper, dan word je Thierry Henry’

Analist Kenneth Perez was niet onder de indruk van het spel van Yankuba Minteh tegen PEC Zwolle. De Feyenoord-flitser speelde een ongelukkige wedstrijd en dat zag ook zijn trainer Arne Slot.

“Vorige week had Minteh overzicht”, vertelt Perez in Dit was het weekend van ESPN. “Hij keek de hele tijd op als hij een actie inzette. Vandaag (zondag, red.) keek ik naar Minteh… Nou hier, die heb je hopelijk toch wel gezien?”

“Hij verloor zichzelf vandaag in allerlei rare dribbels”, gaat de Deense oud-voetballer verder. “Niet afgeven, maar dribbelen, dribbelen, dribbelen. Hoofd omlaag en maar dribbelen. En als je hoofd omlaag staat, zie je dus niet wat er om je heen gebeurt. En dat was een beetje het geval vandaag.”

Toch ziet Perez wel dat de Gambiaan iets extra’s brengt bij Feyenoord. De analist houdt zelf meer van snelle spelers die het overzicht wél weten te behouden. “Dan word je echt een topper. Dan word je Thierry Henry. Mensen dachten eerder dat ik hem vergeleek met Henry, maar dat is niet het geval, voor alle duidelijkheid”, aldus een lachende Perez.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *