‘Wij zoeken al weken naar een goede buitenspeler’

Feyenoord-trainer Arne Slot wil zijn team graag gaan versterken met een nieuwe aanvaller. Oussama Idrissi krijgt een nieuwe kans bij zijn officiële werkgever Sevilla en dat zorgt voor een gat in de selectie van de Rotterdammers.

“We zijn als club al wekenlang heel druk bezig met het vinden van een goede buitenspeler. Het is niet zo dat we daarbij voortdurend met Oussama in ons achterhoofd zitten. We houden wel rekening met zijn kwaliteiten”, aldus de oefenmeester. “We willen minimaal een gelijkwaardige speler en liever een nog betere speler voor hem terughalen.”

“Als we dat niet kunnen vinden en we hebben nog steeds niemand en het zou zo kunnen zijn, dat Oussama nog vrijkomt, dan wordt hij uiteraard ook weer een optie voor ons. Maar daar is ons beleid op dit moment niet op gericht. Wij willen heel graag heel snel een heel goede buitenspeler aantrekken”, vervolgt Slot.

Daarbij wil hij ook een nuance aanbrengen aan de grootte van het transferbudget. “In tegenstelling tot wat de Feyenoord-supporter misschien verwacht had, is het niet zo, dat de bomen hier tot aan de hemel reiken. Dat heeft er alles mee te maken, dat er jarenlang – op de laatste twee jaar na – veel meer gekocht is dan verkocht. De afgelopen twee jaar hebben we daarin een trendbreuk kunnen doorvoeren, maar dat betekent ook dat je vanuit het verleden nog wel wat problemen hebt op te lossen. Dat we niet alles kunnen herinvesteren is een understatement.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *