‘Je legt vijftien miljoen neer voor een lastpost’

Analist en voormalig voetballer Johan Derksen snapt er niets van dat PSV vijftien miljoen heeft uitgetrokken voor de komst van Noa Lang. Volgens hem haal je de ellende namelijk in huis.

“Qua voetbalkwaliteiten is dat niet te duur”, aldus Derksen over de vijftien miljoen euro die Lang heeft gekost. “Maar je haalt wel een soort borderlinertje binnen. Ik heb hem bij Ajax, FC Twente en Club Brugge gezien. Hij was overal een heel vervelend, irritant ventje die al de vedette uithing. Een lastig jochie. Vervelend reageren tegen medespelers, tegenstanders en scheidsrechters. Echt een beetje een eikeltje.”

Volgens Derksen is Lang echter geen talent meer en had hij volwassen moeten worden. “Dat kunnen de jeugdjaren zijn, dan ben je wild en onbezonnen. Maar als je er vijftien miljoen in investeert, moet je je wel realiseren dat je ook een beetje en lastpost binnenhaalt. Peter Bosz zou best een vaderlijke invloed op hem kunnen hebben. Die jongen moet echt een beetje heropgevoed worden. Zoals hij zich tot op heden gedragen heeft dat moet je als PSV niet willen.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *