Van Basten ziet Joey Veerman tekortkomen

Analist en voormalig topvoetballer Marco van Basten ziet Joey Veerman momenteel tekortkomen voor een vaste plek in Oranje. Hij kreeg in de bekerfinale van afgelopen zondag veel complimenten maar Van Basten ziet nog de nodige verbeterpunten. Dit zei hij in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport.

“Ik vind Joey Veerman een goede voetballer, maar hij is niet zo snel. Dat is iets wat je in de top wel echt nodig hebt. Hij zal het zelf moeten waarmaken, maar ik zou hem er nog niet sowieso bijhalen. Al is het een goede speler voor PSV, want er zit voetbal in.” Yoeri Mulder, die ook aan tafel zit, is het niet met Van Basten eens.

“Hij is toch drie klassen beter dan Taylor?” Veerman wacht nog altijd op zijn debuut in Oranje. In de Eredivisie was de middenvelder tot dusver in 29 wedstrijden dit seizoen goed voor vier doelpunten en negen assists.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *