Johan Derksen noemt geschikte opvolger van Arne Slot

Mocht Arne Slot deze zomer besluiten om Feyenoord te verlaten dan ziet analist Johan Derksen in Peter Bosz een ideale vervanger. In het verleden was Bosz al technisch directeur bij de Rotterdammers en heeft er ook een verleden als speler liggen.

“Ik vind Bosz een prima trainer voor een Nederlandse topclub. Hij heeft genoeg rancune om naar Feyenoord te gaan en Ajax te bestrijden”, vertelde Derksen vrijdagavond in de uitzending van Vandaag Inside.

Slot wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur. “Eén ding is zeker, hij is honderd procent in gesprek”, stelde tafelgast Hélène Hendriks. “Als je vandaag de persconferentie met hem ziet, kan hij eigenlijk nergens antwoord op geven. Het is heel simpel: als jij blijft, spreek je dat ook uit. Dat doet hij niet, dus dan weet je dat hij in gesprek is. Ik begrijp hem heel goed, overigens”.

Derksen zou het jammer vinden als Slot uit Nederland vertrekt, maar kan daar desondanks begrip voor opbrengen. “Hij moet ook aan zijn eigen carrière denken, dus dan maak je die stap. Ik vind zijn presentatie zo beschaafd, dat zie je haast niet in het voetbal. Die jongen is echt zo”, aldus de 74-jarige analist.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *